Brodatul – o posibilitate de exprimare a creativitatii

De felul meu, sunt o persoana care se plictiseste rapid si are nevoie tot timpul de ceva nou, care sa ii capteze atentia. De-a lungul timpului am avut tot felul de hobby-uri, care mai de care mai iesite din comun sau dimpotriva chiar, destul de comune.

Cititul, uitatul la tot felul de seriale TV si gatitul au avut dintotdeauna un loc aparte in inima mea.

Totusi, chiar si de acestea ma mai plictisesc din cand in cand. Trebuie asadar sa imi caut aproape in continuu cate ceva nou, in asa fel incat senzatia de plictiseala sa nu mai apara la fel de repede.

In prezent, am descoperit brodatul. Inca sunt la stadiul de incepator, care abia reuseste sa faca cateva frunze sau linii care sa arate cat de cat bine. Mi-am modificat un intreg tricou apeland la aceasta metoda.

Pot spune ca arata oarecum bine, dar nu e lipsit de greseli de incepator. Poate totusi sunt eu prea exigenta cu mine, asa ca poate voi avea norocul si voi face oarecare progrese in acest sens.

Daca nimic nu pare sa mearga totusi in acest sens, mizez pe posibilitatile oferite de niste masini de brodat industriale oferite de GoodStyle. Aceste tipuri de masini au o precizie inalta si cu ajutorul lor se pot crea niste modele de-a dreptul iesite din comun.

Chiar ma gandesc serios ca daca nu o sa ajung sa ma plictisesc si de acest hobby, un astfel de dispozitiv se va dovedi o investitie rentabila pe termen lung. De ce zic asta? De ce ma duc asa departe?

In primul rand, oamenii adora broderiile, anul trecut a fost chiar o adevarata nebunie indreptata in aceasta directie. Apoi, parca incepem tot mai mult sa ne orientam spre personalizarea aproape a oricarui produs.

O asemenea idee, daca va ajunge sa fie pusa in practica, consider ca va avea un efect iesit din comun. Cine nu isi doreste pana la urma ca haina sa preferata sa capete un aspect deosebit prin aplicarea in zonele uzate a catorva detalii brodate?

Fata de patch-uri sau altfel de aplicatii, consider ca broderiile de inalta calitate dau un look placut, iesit din comun, ceva mai atent studiat. Totodata, ajuta in procesul de conservare a pieselor vestimentare preferate.

Apoi, aspectul plictisitor al diverselor alte piese vestimentare din garderoba poate fi uitat cu ajutorul unor asemenea artificii stilistice.

Gandeste-te la o astfel de broderie, cu un design special, pusa undeva in partea din fata a unui tricou. Instant va capata un aspect cool. Si uite asa se reinventeaza hainele din intreaga garderoba, capatand o nota personala.

Cum vi s-ar parea o asemenea initiativa? Nu-i asa ca deja aveti cateva astfel de haine in minte, care ar merita o asemenea investitie? Cine ar fi crezut ca niste masini de brodat industriale pot sa ofere atat de multe oportunitati?

Atat timp cat exista bani si putina imaginatie, orice hobby iscat din plictiseala poate sa devina o idee infloritoare. Trebuie doar determinarea necesara, care pare sa imi lipseasca.

Leave a Reply