Cum se aplica corectorul?

Foarte multe femei se machiaza in viata de zi cu zi, insa nu de fiecare data machiajele lor sunt foarte reusite, in ciuda faptului ca folosesc produse de machiaj de cea mai buna calitate. De multe ori, atunci cand se machiaza, femeile nu tin cont de anumite detalii importante, printre care sa aplice corect corectorul de la Make Hot pentru a obtine un machiaj perfect.

Aplicarea unui corector este deosebit de importanta, asa ca in cele ce urmeaza in acest articol veti descoperi cateva sfaturi utile pentru a aplica corectorul ca la carte.

Daca de exemplu atunci cand va machiati, utilizati fondul de ten, mai intai aplicati acest produs, si abia mai apoi incepeti sa folositi corectorul.

In momentul in care incepeti cu aplicarea fondului de ten, veti avea surpriza placuta de a descoperi ca nu veti mai folosi atat de mult corector. In cazul in care v-ati obisnuit sa aplicati corectorul in primul rand, veti observa ca se va pierde efectul corectorului in momentul in care incepeti sa aplicati fondul de ten peste acesta.

In momentul in care intentionati sa acoperiti o imperfectiune, este important sa aplicati in primul rand corectorul de culoare verde, dupa care acoperiti cu un corector asemanator tenului dumneavoastra.

In cazul in care trebuie mascat efectul de roseata a unui cos sau a unei bubite, este important sa aplicati corectorul de culoare verde folosin o pensula, si aplicati fix pe imperfectiune.

Apoi, folosind o discheta de bumbac, este important sa aplicati un strop de corector apropiat de culoarea pielii dumneavoastra, iar in acest fel veti putea ascunde imperfectiunea. La sfarsit veti putea aplica un strat subtire de pudra pulbere.

Cea mai indicata modalitate de aplicare a corectorului, este aceea de a desena un triunghi fix sub conturul ochilor, cu varful indreptat in jos, spre pometi.

Este important de precizat faptul ca aceasta tehnica se va dovedi a fi foarte utila atat in ceea ce priveste estomparea cearcanelor, cat si in ceea ce priveste crearea unui efect de iluminare a fetei.

Aveti de gand sa preveniti caderea fardului de pe pleoape?

In cazul in care aveti de gand sa preveniti caderea fardului de pe pleoape, este deosebit de important sa aplicati o cantitate mica de corector pe pleoape, in cazul in care nu aveti la indemana un primer. Acest produs de make up este deosebit de important in aceasta situatie in conditiile in care va contribui la crearea unei baze perfecte pentru aplicarea fardului de pleoape.

Cel mai important detaliu de luat in considerare, cu siguranta este sa stim cum sa folosim diferitele nuante de corector.

Nuantele “piersica” de exemplu, au rolul de a anula nuantele de tip albastrui, iar aici putem da cateva exemple cum ar fi vanataile. De-asemenea, precizam faptul ca o importanta deosebita o au si nuantele verzi, care la randul lor ascund perfect semnele de roseata, iar nuantele galbene (nude) sunt ideale in conditiile in care corecteaza aproape orice fel de pete de culoare ale fetei, cum ar fi pistruile de exemplu.