Cum se optimizeaza corect un site web?

Exista mai multe sfaturi utile pentru servicii optimizare seo si le vom exemplifica pe cele mai bune dintre ele.

Stergeti / comprimati orice fisier care incetineste site-ul dvs.

Nu mai este un secret, timpul de incarcare al unui site este un criteriu drag pentru Google. Cu cat va fi mai rapida afisarea paginilor dvs., cu atat Google va fi mai multumit. Acest instrument Google va va permite sa evaluati viteza de incarcare a paginii dvs. si sa obtineti un scor general de 100.

Asadar, evitati sa adaugati fotografii de cate 10 MB si nu uitati sa le comprimati pentru a evita incetinirea ritmului.

Bineinteles, acelasi lucru este valabil si pentru GIFS, pluginuri inutile etc.

Utilizati cuvinte cheie in imaginile dvs.

Includeti cuvinte care reflecta tema site-ului dvs. in titlul imaginii, in descriere si in “atributele alt”.

Un lucru relativ simplu este sa redenumiti numele imaginilor si sa adaugati cuvinte cheie. De exemplu, “consiliere-SEO.jpg” in loc de “IMG_2102.jpg”.

Adaugati linkuri la site-uri cu continut relevant …

Adaugarea de linkuri catre pagini externe va va permite sa va consolidati din nou “reteaua”. Cel mai bine este sa faceti legaturi catre site-uri cu o anumita reputatie dovedita. Intr-adevar, aceste site-uri sunt deja site-uri de incredere pentru Google, de obicei gasite pe prima pagina a rezultatelor.

Adaugati si link-uri de la site-uri externe la site-ul dvs.!

Dintre toate aceste sfaturi, acesta este numarul 1 in ceea ce priveste importanta.

In opinia mea, si multi impartasesc aceleasi opinii, obtinerea de legaturi de la site-uri externe catre site-ul dvs. este vitala.

Ahrefs este un instrument extrem de util (dar platit) care va va informa despre valoarea unui site web calculat de “Domain Rating” sau “DR”. Cu cat este mai mare, cu atat este mai mult site-ul evaluat si referit pe Google. Provocarea va fi sa trimiteti aceste site-uri externe catre site-ul dvs. Acest lucru poate fi imposibil, dar uneori trebuie doar sa intrebati, sa aveti rabdare si sa demonstrati cat de relevant este site-ul dvs.

Cu cat mai multe legaturi ajung la site-ul dvs., cu atat mai mult Google va intelege ca sunteti un site relevant si ca utilizatorii pot avea incredere si pot citi continut original si interesant.

Uneori unele site-uri permit articole de oaspeti, deci incercati.

Actualizati frecvent site-ul dvs. web

Site-urile cu continut actualizat in mod regulat sunt in mare parte cele mai bine clasificate decat cele ale caror continut a fost acelasi de ceva timp.

Scrieti articole, adaugati fotografii, editati textul. O actualizare obisnuita va permite Google sa ia in serios site-ul dvs. pentru ca dovedeste ca site-ul dvs. este relevant si activ.

Nu modificati numele de domeniu

Odata creat, numele domeniului dvs. nu trebuie modificat. Intr-adevar, varsta numelui dvs. de domeniu este un criteriu suplimentar folosit de motoarele de cautare. Cu cat numele dvs. de domeniu este mai in varsta, cu atat mai mult va avea incredere in Google, deci aveti rabdare!

Scrieti ca un om

Da, acest sfat poate parea un sfat evident dar este intr-adevar important!

Deci, scrie ceea ce iti place, pune emotie, umor, suflet. Credeti-ma, puteti urma toate cele 10 criterii, daca nu urmati acest lucru, campania dvs. de SEO nu va ajuta mult …

Leave a Reply