De ce ai nevoie de Cognitive SEO si unde il gasesti la cel mai bun pret

Inainte de a incepe explicatiile, as dori sa te invit sa incerci CognitiveSEO pentru tine accesand seo group deals, locul din care eu mi-am cumparat un pachet imens de utilitare pentru SEO la cele mai bune preturi.

Sunt fericit sa fiu unul dintre primii oameni care au reusit sa scrie o analiza aprofundata pentru Cognitive SEO si, avand in vedere acest lucru, am tras doar concluzii pozitive. CognitiveSEO este de ceva timp pe piata si am avut placerea sa il folosesc in faza beta.

De-a lungul anilor, a continuat sa creasca si mai mult – oferind pentru SEO un ajutor foarte necesar in campaniile noastre. Dupa cum stim cu totii, o campanie SEO de succes si competenta incepe cu a avea cele mai bune instrumente disponibile.

Investiti mult timp, bani si efort in instrumente cum ar fi CognitiveSEO sau Ahrefs pentru a obtine rezultatele dorite si pentru a iti face sarcinile mai usoare.

CognitiveSEO a fost o parte din setul nostru de instrumente pentru mult timp si asa cum am spus,   se imbunatateste an de an. Acum, ca au trecut cativa ani, au lansat o noua caracteristica care poate atrage interesul oricarui expert SEOexpert.

Vorbesc despre noul lor instrument de cuvinte cheie si de asistent de continut.

Daca nu aveti cunostinta cu privire la ce face  CognitiveSEO, iata o scurta introducere: este un software SEO care ofera diferite tipuri de instrumente pe care le puteti utiliza. Prin intermediul acestor seturi de instrumente, CognitiveSEO va poate oferi analize si informatii detaliate pe care le puteti utiliza pentru a va imbunatati campania SEO.

De la analiza backlink pana la detectarea legaturilor nefiresti, sesiunea cognitiva a ajutat numerosi experti SEO sa evite sau sa se recupereze de la actualizarea Google Penguin si sa elimine toate obiectele care merita penalizate in site-ul lor.

Cu toate acestea, acum ca au lansat cel mai nou instrument, in opinia mea, CognitiveSEO are un viitor luminos inainte si daca il cumperi de pe linkul de mai sus vei gasi cu siguranta cea mai buna oferta.

Sa exploram mai adanc instrumentul pentru cuvinte cheie si asistentul de continut si sa aflati ce are de oferit.

Instrumentul pentru cuvinte cheie

Odata ce v-ati conectat, faceti clic pe pictograma care are litera “K” din partea stanga a paginii pentru a fi directionati catre instrumentul de cuvinte cheie si asistentul de continut. Pentru a incepe, trebuie doar sa introduceti cuvantul cheie sau subiectul pe care doriti sa il clasati in bara de cautare din mijlocul paginii.

De asemenea, este o caracteristica excelenta faptul ca au inclus un filtru de locatie in partea dreapta a barei de cautare, astfel incat sa puteti obtine un cont mai detaliat al cuvantului cheie intr-o anumita tara.

Unul dintre lucrurile pe care le-am observat este ca filtrul de locatie este limitat doar la un numar de tari. Desi este dat, deoarece acest instrument este inca in faza beta, ar fi minunat daca pot include mai multe tari in filtrul de locatie pentru rezultate mai precise  pentru utilizatorii lor.

Leave a Reply