De ce este un laptop refurbished cea mai buna solutie pentru tine

In momentul in care ai de gand sa iti cumperi un laptop, inainte de a te avanta si de a lua cu asalt magazinele de specialitate din orasul tau, sau inainte de a cauta cele mai bune laptopuri de pe piata la magazinele online, ar fi bine sa stii cateva detalii care iti pot fi de mare ajutor.

Un detaliu extrem de important, este cu siguranta scopul in care ai de gand sa folosesti produsul odata cu momentul in care l-ai cumparat. In cazul in care iti trebuie un calculator pe care sa il folosesti doar pentru a juca toate cele mai noi jocuri, atunci cu siguranta ai nevoie de un laptop pentru gamming, care in mod evident va fi unul nou.

In cazul in care insa, ai nevoie de laptop care iti poate oferi performante foarte bune, insa nu prea iti surade ideea de a cumpara un produs nou, care stim cu totii ca poate sa fie destul de costisitor, ai putea sa iti indrepti atentia spre un model de laptop refurbished.

In momentul in care aceasta categorie de produse a aparut pe piata din Romania, oamenii faceau o mare confuzie, si credeau ca un laptop refurbished nu este altceva decat un laptop second hand, iar acesta este si principalul motiv datorita caruia au evitat sa isi cumpere astfel de echipamente.

Ei bine, pentru persoanele care inca nu au reusit sa deosebeasca laptopurile refurbished de cele second hand, trebuie sa mentionez faptul ca un laptop refurbished este acel echipament care a fost achizitionat de catre o companie sau de catre o institutie oarecare, prin intermediul sistemului de leasing.

Echipamentul a fost utilizat de catre personalul companiei respective, pana in acel moment in care a expirat contractul de leasing, dupa care produsul a fost inapoiat producatorului.

Odata ce echipamentul a ajuns din nou in posesia producatorului, acesta a fost testat, iar in cazul in care anumite piese ale laptopului nu au functionat la capacitate maxima, au fost inlocuite cu alte piese noi.

Ei bine, odata ce s-a efectuat aceasta operatiune de inlocuire a pieselor care nu functionau la capacitate maxima, laptopul a fost verificat pentru a doua oara, iar daca totul a fost in regula, a fost resigilat, iar mai apoi a fost repus in comert, pentru a fi vandut.

Asadar, un laptop refurbished nu este un laptop second hand, ci este un produs mult superior celor second hand, si este cel putin la fel de bun in ceea ce priveste performantele, ca si un produs nou, iar spre deosebire de un laptop nou, un echipament refurbished are un raport calitate – pret mult mai bun.

Ei bine, indiferent ca optezi pentru un model refurbished, fie ca iti alegi un laptop nou, sau chiar si un model second hand, se poate ca odata cu trecerea timpului, anumite componente sau accesorii, precum bateria de exemplu, incarcatorul sau tastatura, sa nu mai functioneze, iar tu sa fii nevoit sa le cumperi.

In cazul in care si laptopul tau are nevoie de astfel de accesorii, poti accesa cu incredere pagina http://www.Mentor-Market.ro, si cu siguranta vei gasi o multime de piese sau accesorii pentru laptopuri.

Deci, tinand cont de toate aspectele mentionate mai sus, cu siguranta atunci cand esti in cautarea unui laptop, cea mai inspirata alegere ar fi aceea de a opta pentru un model de laptop refurbished.

Leave a Reply