Haterii din blogosferă

Mai întâi de toate haideţi să lămurim ce înseamnă “hater“. În blogosferă hater-ul este acel blogger care are tot timpul ceva de împărţit cu cineva. Fie că l-a supărat cineva cu ceva sau nu, el are tot timpul un punct de vedere în contradictoriu. De aici şi scandalurile atât de populare sau comentate din .ro. Şi atunci când nimeni nu îl contrazice hater-ul va găsi o modalitate de a se lua de tine, pentru că el are surse, el ştie, el are întotdeauna dreptate.

Surprinzător (ştiu) până acum nu am găsit un hater al blogului meu, sau care să nu-i placă ce scriu, sau care să se supere din mai ştiu eu ce motiv… deşi la un moment dat am avut o mică divergenţă cu Pricop Alexandru (administratorul site-ului wtstats.com) deoarece am lăsat un comentariu pe nu mai ştiu ce blog, în care l-am făcut indirect “spammer jegos”. Mă rog, comentariul meu se referea la un anumit gen de bloggeri, care preferă să lase comentarii pe bloguri doar ca să îşi promoveze blogul lor, fără a avea vreo treabă cu articolul la care comentează… motiv pentru care el s-a simţit jignit şi mi-a dat ignore pe Y!M :)) . Uite cu ocazia asta îmi retrag cuvintele, dacă l-am jignit pe el personal în vreun fel.

Haterii cred că au tot timpul de lucru. Cel mai mult am văzut că se strâng în jurul lui Zoso, de parcă nu ar avea altceva mai bun de făcut decât să-i găsească ăluia defecte :-?? . Mi se pare uşor penibil să stai să arunci mereu cu rahat în X, că te-a înjurat într-un articol, sau mai ştiu eu ce ţi-a făcut… Adică ok, îl înjuri şi tu o dată, şi aia e, nu mai stai să scrii enşpe mii de articole pe tema asta. Plictiseşti cititorii şi nu dai dovadă de profesionalism.

Voi ce metode de ignorare/combatere a hater-ilor ştiţi ? Cum procedaţi ?

Leave a Reply