Husa ideala pentru telefoane iPhone

husa-iphoneFie ca este vorba despre telefoanele smartphone, iPhone, Samsung, LG care concureaza in grosimi cat mai mici, lungime si latime cat mai mare si un ecran cat mai incapator, toate au un singur lucru in comun, pe langa faptul de a fi telefoane, si acela al fragilitatii. Daca ai detinut in trecut sau chiar in prezent un telefon smartphone probabil stii deja pe propria piele riscul de a pune telefonul cu fata in jos chiar si pe o masa de birou neteda, ori de a scapa telefonul pe covor chiar si de la 1-2 metri. Asadar, cu toate ca aspectul, si accesibilitatea telefoanelor a ajuns la cote inalte, protectia acestora lasa de dorit, lucru pentru care ne orientam catre alte obiecte care sa suplimenteze acest lucru, sa ofere o solutie.

Solutia este oferita de catre husele deĀ telefoane care depasesc standardele militare in ceea ce priveste protectia. Aceste standarde militare se refera la protectia telefonului in materie de apa, ninsoare, frig, nisip, praf, socuri si zgarieturi, insa si multe altele. Unele huse pentru telefoane ofera posibilitatea de a tine telefonul in apa, intrucat acesta nu se va strica absolut de loc, pe cand alte huse ofera libertatea utilizatorului de a scapa telefonul de la 3 metri inaltime fara a risca absolut nimic.

husaExista o mare varietate de huse pentru telefoane care depasesc standardele militare, insa in mare parte toate acestea sunt de tipul carcaselor, care dintre toate tipurile de huse pentru telefoane sunt cele mai performante in materie de protectie. Una dintre aceste huse este husa Marblue, o husa tip carcasa si fabricata dintr-un material foarte rezistent si dur, policarbonat. Policarbonatul este un material care mareste capacitatea telefonului de a rezista la socuri si la a absorbi impactul caderii de la distanta. Totodata husa este confectionata si din TPU, care vine in combinatie cu primul materiale pentru a asigura complet o protectie imbatabila telefonului dumneavoastra.

Intrucat creatorii husei s-au gandit si la acele persoane care prefera sa tina telefonul cu fata in jos, au asigurat telefonului si un strat inferior de protectie, astfel incat in orice pozitie s-ar afla telefonul nu poate zgaria sau lovi. Daca luam in considerare faptul ca ecranul este printre cele mai sensibile parti ale unui telefon, aceasta alegere este perfecta.

Pe langa performanta sa in materie de protectie, aceasta husa imbina si cateva elemente ce tin de accesibilitate, intrucat ofera acoperitori pentru mai toate butoanele, iesirile jack ale sale, ceea ce asigura utilizatorul telefonului ca bunul acestuia nu va fi infiltrat de nisip, praf sau apa.

In concluzie, husa pentru telefoane iPhone Marblue este o husa foarte versatila intrucat imbina atat o protectie cat si o accesibilitate satisfacatoare, ceea ce o face o husa foarte buna pentru orice tip de telefon iPhone.

Leave a Reply