Joomla si JRoute

Ah… tot imi bat capul de ceva vreme cu Joomla si modulul sau de Rewrite …. nu il inteleg de nici o culoare … dupa cat am cautat eu am observat ca toate url-urile sunt bagate in functia JRoute incat sa fie rescrise atunci cand pornesti rewrite … insa eu am nevoie sa imi scriu singur modul de rewrite ceea ce nu prea pot… daca fac asta din .htaccess observ ca imi integreaza pagina apelata in footer-ul primei pagini ceea ce nu este normal .

Pot preciza ca nu ma pricep la Joomla insa ceea ce am vazut pe aici nu prea mi s-a parut normal si as vrea sa fiu lamurit in sutiatia de mai sus  …. daca ati dat si voi peste probleme de rescriere de url-uri va rog sa ma ajutati si pe mine.

Doresc sa rescriu url-ul asa cum vreau eu … de ex. daca am un url http://www.xyz.ro/index.php?view=blabla&option=com_blabla&name=blabla as vrea sa il fac de forma http://www.xyz.ro/video/blabla bla bla-ul de la final fiind name=blabla … joomla rescrie intr-un mod automat si pe mine nu ma ajuta deloc … Ma poate ajuta cineva ? Comment va rog.

Leave a Reply