Lupta pentru putere in casnicie

cuplu in dificulateLuptele pentru putere pot ucide o casnicie daca sunt lasate sa faca asta. Cand partenerul tau vrea un singur lucru, iar tu vrei altul, o batalie de inteligenta mentala poate rezulta. Fiecare paseste in coltul sau, diferit de al celuilalt, sprijinind un perete metaforic si vorbind sau strigand fara sa asculte. Fiecare persoana vrea sa castige. Ambii parteneri se simt defensivi si manusile sunt aruncate. In aceste momente, faptul ca ambii lupta pe aceeasi baricada este uitat, iar lupta impotriva partenerului incepe si se duce pana cand unul din voi se retrage.

Toate relatiile romantice ajung la un stadiu in care luptele pentru putere pot aparea si in care este nevoie sa fie tratate intr-un mod care nu provoaca resentimente intre voi doi.

Cand oamenii au astfel de discutii, lupta pentru putere intr-o relatie este o adevarata batalie de energie. Lupta pentru putere se intampla in relatiile romantice, dar, de asemenea, si in cadrul familiei si prietenilor. De asemenea, ele pot avea loc la birou, sau chiar la coada la un magazin. Motivatia de baza este o incercare de a obtine indeplinirea nevoilor si a dorintelor. Ori de cate ori acestea apar, puteti fi siguri ca provoaca un sentiment puternic de vointa, unul care se poate transforma rapid in manie.

Leave a Reply