Okazii de profit maxim

Okazii de profit maxim
Numarul 3, 03 noiembrie 2008

Salut,

Okazii.ro a trecut recent prin schimbari importante. Ai acum o noua versiune a site-ului, cu imbunatatiri multiple de design, cat si in ceea ce priveste usurinta de utilizare. In plus, am renuntat la orice forma de reclama externa: atentia cumparatorilor se indreapta acum in exclusivitate spre produsele tale. Cifrele o confirma – numarul de tranzactii si cel de noi cumparatori depasesc pana si cele mai optimiste estimari ale noastre!

Totusi, ca pentru orice alta schimbare, este nevoie de putin timp pentru ca noul Okazii.ro sa mearga perfect, iar tu sa profiti din plin de facilitatile mult imbunatatite. Daca vrei sa ne ajuti, scrie-ne sugestiile tale la feedback@okazii.ro. Pentru asistenta, continua sa ne contactezi la suport@okazii.ro.

Afla ce altceva e nou la Okazii.ro:

Alimentari de 10 EUR prin numarul special 7788
Noi spatii de promovare pe gsp.ro si sentimente.ro

Poti alimenta mai mult prin SMS

Asa cum ai dorit, cel mai usor mod de alimentare a contului tau Okazii beneficiaza acum de o noua suma maxima. De la 5 noiembrie 2008, vanzatorii Okazii.ro pot sa-si incarce contul pe site cu 10 EUR credit printr-un SMS trimis la numarul special 7788. In plus, ai bonus de 1 EUR pentru fiecare alimentare efectuata pana pe 12 noiembrie.
Mai multa promovare pe gsp.ro si sentimente.ro

Succesul promotiei demarate alaturi de partenerii nostri, gsp.ro si sentimente.ro ne-a facut sa imbunatatim aceasta facilitate.

Leave a Reply