Pantofii din piele, mereu o alegere buna pentru barbati

Nu stiu altii cum sunt, dar eu am ajuns la concluzia ca barbat fiind ai nevoie de incaltaminte de calitate. Vara este exclus sa porti sandale sau slapi, poate doar la mare, altfel nu vad rostul sa iti etalezi degetele si sa mai si fortezi privirile celor din jur sa te admire. Asadar, ai nevoie de incaltaminte ce nu permite un ochi liber la zone mai putin estetice. Pantofii trebuie insa sa fie confortabili, sa nu iti supraincalzeasca picioarele cand ii porti si mai ales sa fie de calitate.

Povestea unei game diversificate de pantofi barbati piele incepe la Bigiottos. Descoperi aici tot felul de optiuni de incaltaminte. Si daca esti din categoria celor care cred ca numai femeile sunt rasfatate si au parte de colectii vaste la incaltaminte, ei bine te inseli. Bigiottos este la fel de generos si la capitolul incaltaminte barbati.

Sindromul barbatului modern

Problema unor barbati care se cred moderni este ca exagereaza. Adopta orice tip de incaltaminte si o asorteaza asa cum vad in reviste, dar nu pentru toata lumea efectul este acelasi. Ideea este sa ti se potriveasca, sa te defineasca, sa fie din povestea ta. Daca la capitolul incaltaminte eleganta trebuie sa te axezi exclusiv pe pantofi simandicosi, cand vine vorba de stilul casual lucrurile sunt putin diferite.

Stilul casual permite versatilitate, optiunile sunt mai diverse, culorile de asemenea. Insa un lucru nu trebuie sa uiti. Acest stil il poti adopta de zi cu zi si este absolut necesar sa alegi ceva calitativ, de preferat piele. Acest material permite pielii sa respire, este confortabil, se muleaza dupa forma piciorului si dupa cateva purtari iti da senzatia ca sunt perfect turnati pentru marimea ta.

Indiferent de sezon, incaltamintea din piele este una potrivita. De preferat poate ca vara sa alegi incaltaminte cu perforatii; sunt si decorative, sunt si practice. Mai tarziu, cand ajungi si sa cunosti avantajele acestor tipuri de incaltaminte, vei descoperi si cum sa ii ingrijesti pentru a te bucura de ei mai mult timp. Ai nevoie de produse specifice, de sanuri, dar asta e o alta poveste.

Sa revenim. Te vei intreba, asa cum este normal, de ce Bigiottos. Iti voi explica succint, pentru ca de multe aspecte iti vei da singur seama de indata ce oferi cel putin o sansa acestui magazin online, cat sa iti prezinte optiunile, stilurile:

  • Au preturi decente. Te astepti sa platesti cateva sute de lei pe incaltaminte, dar te si astepti sa fie rezistenta. Ai ambele aspecte bifate.
  • Incaltaminte diversa. Poti fi genul care isi doreste ceva simplu sau tocmai cel care de obicei mizeaza pe stilul incaltamintei pentru a iesi in evidenta. Vei gasi la Bigiottos de toate, fie sneakers, incaltaminte casual, cu texturi lucioase, in culori uni sau mixuri interesante, fie printuri de tip camuflaj.
  • Cumperi rapid, online. Este destul de obositor sa cauti. Nu degeaba se spune ca barbatii la cumparaturi intra si ies din magazin cu aceeasi rapiditate cu care ai scoate din magazin clientii cand iti ia foc standul. Nu tu rabdare, nu tu curiozitate de a zabovi mai mult. Fii sigur ca la Bigiottos te vei simti acaparat de modele.

Modele sunt nenumarate, culori de asemenea, calitate implicita. Ce iti poti dori mai mult?

Leave a Reply