Pasi de urmat in alegerea unui regulator de aer

Cu totii ne-am lovit macar o data in viata cu o pana de cauciuc sau cu misiunea de a umfla o saltea pneumatica pe plaja. Daca avem la indemana o pompa sau un compresor, lucrurile sunt rezolvate. In caz contrar, ne revine misiunea de a apela la cunoscuti sau la colegii de trafic. Iar daca vorbim despre instrumentele de plaja, atunci nu ne ramane dacat optiunea ingrata de la umfla cu… gura.

Sunt insa situatii care nu permit astfel de abordari. Este si cazul instalatiilor pneumatice de mare presiune, utilizate in service-uri auto sau in spalatorii profesionale, acolo unde ai nevoie de compresoare de aer si de furtunuri adecvate, pentru a rezista presiunilor mari si folosintei indelungate.

Instalatii si componente pneumatice

Din fericire, pentru toate acestea, avem astazi la dispozitie magazine online precum tehnovest.ro, de unde putem achizitiona toate componentele necesare unei instalatii hidraulice profesionale. Aici vom putea achizitiona de la simple suruburi si rulmenti, pana la furtunuri spiralate si instalatii de mare presiune, folosite in fabrici si uzine.

Nu in ultimul rand, vom gasi instalatii hidraulice complexe si componente ale acestora, precum si pistoale sau furtunuri folosite in operatiuni de sudura. Ai posibilitatea de a identifica aceste piese extrem de usor, prin navigarea pe site, iar daca intampini probleme poti transmite un mesaj online echipei de consultanti https://www.tehnovest.ro/, pentru oferirea detaliilor care te intereseaza.

Regulatoare de aer performante

Si, fiindca am amintit de echipamente pneumatice, trebuie spus ca pe tehnovest.ro gasesti accesorii pentru compresoare si alte instalatii de profil, cu ajutorul carora sa iti pui la punct afacerea ta. Nu trebuie omise nici componentele semiprofesionale, folosite pentru instalatii de uz personal.

Astfel, in cazul in care detii un compresor de mica putere, folosit pentru umflarea anvelopelor, spre exemplu, ai la dispozitie kit-uri compuse din furtun si regulator aer, care sa iti indice presiunea corecta in pneuri, asemenea celor pe care le vezi la service-urile auto profesionale.

Din acest punct de vedere, daca esti in cautarea unui regulator de aer adecvat, ai posibilitatea sa alegi intre unul din otel, simplu, sau un regulator de putere, care poate gestiona o presiune cuprinsa intre 4 si 16 bari.

De asemenea, regulatorul de aer va fi prevazut cu ceas mecanic, capabil sa iti indice presiunea pe care o ai de administrat in pneuri sau in orice alta instalatie profesionala. Iar cum un regulator de aer nu functioneaza de sine statator, pe tehnovest.ro vei gasi filtrele si furtunurile potrivite, precum si racordurile necesare punerii la punct a instalatiei tale pneumatice.