Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit unei asociatii umanitare si fa-ti datoria morala fata de cei neajutorati

Traim intr-o lume in care rareori ne indreptam atentia asupra nevoilor celor ce trec prin perioade grele, de boala sau saracie. Alergam zi de zi in speranta ca agonisind vom avea un trai lipsit de griji si probleme si poate ca reusim in acest sens.

Dar de ce nu simtim totusi o bucurie nestirbita ca am reusit cand ii vedem pe cei din jurul nostru suferind? Pentru ca suntem oameni si, oricat de mult am strange pentru propriile persoane, nu putem ramane indiferenti fata de nevoile celorlalti.

Poate ca la randul nostru am trecut prin perioade dificile, cand banii erau o problema majora, cand iarna era intampinata cu teama ca lemnele nu vor fi suficiente pentru a incalzi caminul si pentru a le oferi celor apropiati confortul dorit. Problemele de astazi insa nu se refera doar la saracie.

Auzim tot mai des despre cazuri de copii bolnavi, suferinzi de afectiuni rare sau incurabile, care nu au nici un fel de sprijin financiar, ceea ce nu le ofera nici o sansa la viata. Nu este suficienta dorinta lor de a lupta, au nevoie si de ajutorul celorlalti.

Dar din dar se face rai – asa se spune si asa si este. Unii stiu ca abia se descurca cu ceea ce castiga intr-o luna si cred ca ar fi rusinos sa doneze o suma nesemnificativa de bani. In fapt, prin astfel de donatii intr-un numar tot mai mare multi reusesc sa adune sumele necesare pentru a beneficia de operatia ce le poate salva viata.

Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit si fa-ti partea de datorie

Daca si tu simti ca ai o astfel de datorie morala, iata ca poti sa iti faci partea completand un formular ce redirectioneaza 2% din impozitul pe venit unei asociatii umanitare. Este un proces simplu de realizat si nu iti rapeste decat cateva minute – putin in comparatie cu binele pe care il poti face.

Multumit fiind, sigur pe faptul ca ai un loc de munca si poti castiga cele necesare pentru trai, ai in vedere un astfel de gest pentru care atat de multe suflete iti vor fi recunoscatoare. Pana la urma respectivul procent iti este retras, deci de ce sa nu profiti de posibilitatea de a face o fapta buna?

Un exemplu de asociatie spre care poti indrepta respectiva suma de bani este Misiunea Speranta Pentru Romania. Fondurile se folosesc pentru a sustine batrani ai strazii, copii orfani sau fara adapost, mame vaduve, persoane cu handicap, pe cei saraci si copiii care sufera de leucemie sau cancer. Nu te costa nimic sa faci asta si totusi contributia ta poate fi completarea necesara pentru salvarea unei vieti.

Despre cum trebuie sa procedezi in acest sens poti afla in detaliu de pe site-ul sperantapentruromania.ro. Tot aici afli mai multe despre cazurile pe care aceasta asociatie le sustine, dar si despre cum poti face donatii. In cazul in care ai intrebari sau nelamuriri cu privire la aceasta campanie, te poti adresa unui reprezentant al asociatiei.

Leave a Reply