Singura, iti poti crea propriul destin

Personal, de-a lungul timpului m-am confruntat cu tot felul de dificultati, care au fost profund legate de frica mea de singuratate. Chiar si cand doream sa ma duc sa imi iau o paine imi venea asa de greu sa ies din casa, din cauza faptului ca ma simteam singura si toate privirile erau atintite asupra mea.

Regret faptul ca ani frumosi din viata mea au fost irositi tocmai din cauza izolarii mele fata de lume, cand dorinta mea cea mai mare era, in mod ironic, sa am pe cineva aproape de mine.

Lucrurile au inceput sa se schimbe cand am cunoscut-o pe I., una dintre prietenele mele cele mai bune, care a decis sa lase singuratatea la o parte si sa lucreze intr-un studio de videochat. Stiu ca profeseaza in acest domeniu, deoarece ea a fost dornica sa imi povesteasca exact felul in care viata ei s-a schimbat radical datorita acelei decizii.

Mi-a spus cu un mare grad de sinceritate ca primul lucru care a determinat-o sa se angajeze a fost salariul, care a inceput de la 3000 de dolari. In plus, situatia ei materiala nu era deloc stralucitoare inainte de a fi model. Avea nevoie neaparata de bani pentru facultate si chirie. Nu dorea nici sa lipseasca de la cursuri, asa ca oportunitatea oferita de un studio de videochat i s-a parut de-a dreptul incantatoare, datorita programului flexibil.

Mi-a mai povestit si cum a decurs interviul, care a fost unul relaxat, nu cum s-ar fi asteptat, sa fie clipe stanjenitoare de-a dreptul. Nici ea nu intelege cum de a avut curaj sa faca acest pas, avand in vedere ca niciodata nu s-a iubit pe sine, mai ales in ceea ce priveste aspectul sau exterior. Dupa despartirea de fostul prietenul situatia s-ar fi inrautatit si mai mult pentru ea.

Mare i-a fost mirarea cand a auzit din partea celor de la Luxury Studio ca este o tanara absolut incantatoare, cu mult potential si cu un sarm aparte. Singurul lucru care i-a fost „reprosat” in acest sens a fost timiditatea sa, dar i-au spus ca in cele din urma chiar si acest defect poate sa fie un adevarat as in maneca, daca stie cum sa il exploateze.

A trecut de interviu, iar lunile  au inceput sa treaca usor usor, pana ce a realizat ca a devenit parte dintr-o mare familie, in care isi putea spune libera ofurile, fara a fi judecata de nimeni de la studio. Lunile au trecut, iar contul sau a inceput sa devina tot mai mare, lucru care ii suradea enorm. In prezent, a ajuns sa stranga destui bani incat sa isi achizitioneze o garsoniera.

In rest, pot sa spun ca I. s-a transformat intr-o adevarata femeie, care stie exact ce vrea de la viata. Momentan isi imparte viata intre videochat si facultate, iar eu pot spune ca isi face impecabil treaba, in ambele cazuri. Este inteligenta si stie mai mult ca niciodata ce anume isi doreste, sa fie in continuare stapana propriei vieti.

Din fata retrasa si timida, a ajuns sa fie o adevarata leoaica, in fata careia cade in genunchi orice barbat. Pana si eu, doar din auzite, am reusit sa invat atat de multe despre viata de la I., incat stau si ma intreb cum ar fi fost daca eu as fi fost in locul ei.

Viata este oricum atat de complexa, incat unele dintre cele mai interesante si mai ofertante astfel de ocazii se pot nimeri sa fie chiar la o aruncatura de bat de tine. Ma intreb ce surprize ii va mai rezerva viitorul prietenei mele, pentru ca acum o duce incredibil de bine, iar domeniul videochat pare sa fie tot mai infloritor, de la an la an.

Leave a Reply