Tatuarea sprancenelor, un procedeu la moda, dar nu si necesar

tatuaj-spranceneIn incercarea de a avea sprancene frumos conturate, ni le putem strica singure atunci cand vrem sa le dam o forma. Fie ca le pensam prea devreme si le stricam simetria, cert este ca un specialist ar trebui sa intervina pentru a face “reparatiile”. Tatuarea sprancelelor are rolul de a corecta greselile facute de noi sau de natura. Nu toate femeile au sprancene care sa le scoata in evidenta ochii si fata, asa ca trebuie apelat la cateva trucuri, insa nu acasa, ci la un salon de cosmetica. Chiar daca aveti o prietena care recent si-a tatuat sprancenele la un salon din Iasi, nu trebuie sa apelati la aceasta tehnica daca nu este nevoie. In cazul in care aveti sprancene frumos arcuite, dar doriti sa le mai puneti in valoare, puteti apela la vopsitul acestora. Dupa ce cosmeticiana v-a dat forma dorita, se trece la vopsit cu o vopsea speciala pentru sprancene. Se sta timp de aproximativ zece minute cu vopseaua, dupa care se indeparteaza cu un tampon imbibat in spirt. Noile sprancene va vor tine cateva zile.

Ce inseamna tatuarea sprancenelor

In cazul in care v-ati hotarat sa va tatuati sprancenele la un salon din Iasi, puneti mana pe telefon pentru a va programa la o cosmeticiana. Nu se trece la tatuarea sprancenelor imediat ce ati ajuns la cosmetica. In primul rand, va avea loc o discutie client-specialist pentru a afla motivele pentru care doriti sa va tatuati sprancenele. Cosmeticiana va tine cont de culoarea pielii si a parului pentru a aplica o nuanta de vopsea potrivita. Se deseneaza sprancenele cu un creion pana cand acestea capata forma dorita atat de client cat si de cosmeticiana. Nu se trece la tatuarea sprancenelor inainte de a fi multumita clienta si nu inainte de a fi aplicat un gel cu rol de anestezic local. Tatuarea pielii se face cu pigmenti cosmetici medicali care sunt introdusi in piele. Odata tatuate, sprancenele vor ramane asa pentru multa vreme. Cand vedeti ca va cresc firele de par, le cosmetizati cu ajutorul forfecutei si smulgeti firele de par de langa tatuaj.

Cui se adreseaza tatuarea sprancenelor

Nu toata lumea are nevoie de sprancene tatuate, asa ca inainte de a apela la o astfel de tehnica este bine sa va uitati de doua ori in oglinda sau sa cereti sfatul unui estetician. Tehnica poate fi aplicata doar daca este neaparat nevoie: sunteti o femeie foarte ocupata si nu puteti ajunge la salonul de cosmetica de doua ori pe luna, va lipsesc firele de par de la sprancene dupa ce ati suferit de cancer, firul de par este subtire si rar sau lipseste pe alocuri. Desi este la moda tatuarea sprancenelor, retineti ca in cazul in care nu aveti nevoie, nu este indicat sa suportati procedeul doar pentru a fi in pas cu moda.

Leave a Reply