Un SRL de succes!

Pentru infiintarea unei firme este nevoie de destul de multe lucruri. In primul rand, atunci cand ne decidem pentru o infiintare de firma, trebuie neaparat sa alegem un nume pentru aceasta. Dar aici atentie, trebuie sa ne asiguram ca numele pe care il alegem este disponibil in tara noastra, iar acest lucru il putem verifica in ziua de astazi foarte usor, pe website- ul ce apartine de Registrul Comertului.

Astfel ca, daca numele pe care il alegem pentru viitoarea noastra firma este unul disponibil trebuie neaparat sa ne decidem si ce obiect de lucru va avea aceasta.

Iar aici trebuie sa fim destul de atenti, pentru ca trebuie sa alegem neaparat un obiect de lucru despre care sa avem si noi habar, adica sa ne pricepem, pentru ca astfel riscam sa fim inselati sau firma noastra sa nu aiba succes. Insa aceste doua lucruri sunt unele usoare, caci abia apoi urmeaza greul, iar cand spun acest lucru, ma refer in special la actele ce trebuie sa le facem pentru a ne pune firma pe picioare.

In primul rand, trebuie neaparat sa alegem forma juridica a firmei pe care dorim sa o deschidem, iar aici putem aminti ca cea mai populara dintre acestea este SRL- ul. SRL provine de la cuvintele ” societate cu raspundere limitata”, iar din aceasta denumire putem duce in mare parte ceea ce semnifica.

In cazul in care nu stim ce acte ne trebuiesc pentru infiintare SRL, putem apela cu foarte mare usurinta la internet. Astfel ca, trebuie sa dam pe internet o simpla cautare dupa niste cuvinte reprezentative, care ne pot indruma catre un site unde vom putea gasi astfel de informatii.

Spre exemplu, putem da chiar un search, intr- un motor de cautare, dupa simplele cuvinte ” acte necesare infiintare SRL”, iar in urma acestei cautari cu siguranta ne vor aparea drept rezultate destul de multe site- uri unde vom gasi informatiile de care avem nevoie.

Ba mai mult decat atat, pe unele dintre site- urile aparute ca rezultate in urma acestei cautari, putem gasi chiar informatii detaliate, care intr- adevar ne vor simplifica munca si ne vor ajuta sa deschidem SRL- ul mult dorit intr- un timp mult mai scurt.

In final putem spune ca, toate cele de mai sus sunt destul de importante de tinut minte si nu in ultimul rand, de respectat, pentru ca, cu ajutorul lor putem intr-adevar sa fim capabili sa infiintam o firma care sa mearga ca pe roate si nu in ultimul rand, sa facem din aceasta una destul de populara si care sa ofere potentialilor clienti niste servicii de o calitate foarte buna. Asa ca, nu uitati, daca doriti sa deschideti o firma, documentati- va foarte bine!

Leave a Reply