Unghii sanatoase

Modele-unghiiIata si alte sfaturi care nu ocupa prea mult timp si munca pentru ingrijirea unghiilor sanatoase. Unghiile bine ingrijite te fac mereu sa arati bine, dar este nevoie de o multime de lucru pentru a le mentine in starea de manichiura perfecta tot timpul. Sau de o multime de bani.

Taie unghiile dupa dus sau baie – Cand aveti nevoie sa va taiati unghiile, cel mai bine este sa o faceti dupa ce au fost inmuiate ceva timp. Ele sunt mai flexibile si usor de ingrijit, fara fisuri. Nu este nevoie sa absorbiti in mod special unghiile daca nu aveti timp, doar taiele imediat dupa dus sau baie. Vor fi perfect pregatite de taiat.

Impinge inapoi cuticulele – Cand ati terminat de taiat unghiile, folositi un bat pentru a da un impuls bland cuticulelor in spate. Impinge, nu taia. Aceasta nu ar trebui sa doara deloc. Daca cuticulele nu se lasa prea usor, pune putin ulei pe ele in fiecare zi dupa dus si se vor vindeca in cel mai scurt timp.

Purtati oja deschisa la culoare – Nimic nu arata mai rau decat oja sarita de pe unghii, dar toata lumea stie ca o manichiura nu dureaza. Utilizarea lacului de unghii deschis la culoare ofera unghiilor un finisaj neted, lucios si chiar daca incepe sa sara, nimeni nu va observa. O alegere buna ar fi un lac incolor care daca este aplicat zilnic va intari unghia naturala. Va recomandam sa va faceti unghiile cu oja o data pe saptamana si sa le dati o zi de pauza.

Leave a Reply