Yahoo! Mail şi spam-ul

Probabil că şi voi primiţi mailuri să vă înscrieţi la nu ştiu ce cursuri, să cumpăraţi nu ştiu ce produse care sunt la super reducere, să cumpăraţi viagra, să vă angajaţi la FBI, sau mailuri că aţi câştigat 10 mii de euro… Ei bine eu le primesc cam des în ultima vreme, aşa că am căutat să fac ceva cu ele, să blochez cumva mailurile care vin de pe adresele de email respective, şi am şi găsit.

ahoo! Mail are o opţiune numită SPAM, unde puteţi bloca adresele de email care vă tot trimit spam email-uri. Eu unul folosesc Classic Yahoo! Mail, deoarece m-am obişnuit cu el şi îmi pare mai fiabil. Deci când sunteţi logat pe email, undeva în partea dreaptă, la Options > Mail Options.

După ce daţi click pe Mail Options o să vă apară un meniu în partea stângă, apoi mergeţi la Spam, şi în centru aveţi câteva setări legate de spam. Le modificaţi după cum vreţi, iar mai jos veţi vedea Blocked Email Adress. În câmpul respectiv adăugaţi adresa de mail de la care nu vreţi să mai primiţi email never-ever. Partea urâtă este că acest serviciu este limitat la 500 de adrese de email, şi dacă vreţi să adaugaţi mai multe trebuie să cumpăraţi planul bussines sau ceva, dar mă rog, tot e bine şi 500 decât deloc.

Leave a Reply